Review Mattisson Marine Collageen Poeder Peptan

Als je een grote fan bent van de gezondheidsvoordelen van collageen poeders (voordelen zoals gewrichtsbescherming, immuniteits bevordering en herstel van de darmgezondheid), dan is Mattisson collageen poeder van zeeproducten een goede keuze. Gemaakt van vis, is dit een geweldige keuze voor diegenen die de collagenen van rood vlees ten alle tijden willen vermijden. Ik heb zin in een review dus ik begin snel met schrijven.

Mattisson Marine Collageen

Fans van diëten van het paleo type waarderen dat Mattisson Marine Collageen echt gebruiksvriendelijke producten zijn voor volledige voeding maakt die aan de voedingsprincipes voldoen die onze voorouders gezond en sterk hielden door collageenrijk voedsel te in te nemen. Ze hebben ook vier verschillende smaken en soorten, van grasgevoerd tot meerdere collagenen die je op de Mattisson productpagina goed kunt zien.

Hyalogic Hyaluronic Acid Collagen Peptides

Dit collageen poeder wordt niet door Mattisson verkocht maar door Hyalogic. Dit bedrijf is ooit begonnen met een product dat de algehele botstructuur verbetert. Dit was een super groot succes. Daarna zijn ze nog meer producten gaan verkopen op dit gebied. Dit collageen poeder is er één van. Het bestaat uit het welbekende Hyaluronzuur.

Hoeveel collageen innemen?

Eén schepje collageen per dag is genoeg. Het collageen potje bevat genoeg poeder voor een maand. Er zijn veel toegevoegde vitamines en mineralen, te weten: vitamine C (100% ADH), vitamine B6 (100% ADH), Zink (30% ADH), Koper (75% ADH) en vitamine B12 (100% ADH). Naast een goed collageen poeder is dit dus ook nog een multivitaminen complex wat interessant is.

Collageen type 1

Dit product bevat Collageen type 1 en 3. Wat anders is Seagarden Noors Puur Maritiem Collageen poeder. Dit collageen poeder is een bijzonder product uit, jawel, Noorwegen. Het is bijvoorbeeld geproduceerd uit de huid van duurzame, in het wild gevangen kabeljauw. Deze kabeljauw wordt gevangen in de Noord-Atlantische Oceaan waar hij vrolijk kan rondzwemmen.

Waarbij helpt collageen poeder?

Het helpt voor herstel van je spieren. Daarnaast heeft collageen poeder, net zoals de andere collageen creme producten een groot effect op de huid. Een toepassingstest bewees dat dit poeder een echt flinke toename van de huidvochtigheid liet zien, van 34,1% tot maximaal 80,1%. 10. Weight, World Vegan Collageen Advanced Dit collageen Poeder van Weight World is een supplement dat alleen veganistische en plantaardige ingrediënten bevat.

Vegan collageen capsules

Voor de pure veganisten onder ons is dit een interessant alternatief voor de traditionele collageen capsules op basis van vis- of rundercollageen. Dit supplement heeft wel een toegevoegd vitamine complex, zink en hyaluronzuur die je huid, haar en nagels een krachtige boost kunnen geven. Er zitten maar liefst 60 capsules in een potje, waarvan je er twee per dag moet nemen voor een mooie huid.